Zoek op leeftijd

Zoek op boekenbeest

Rennen

Elvis Peeters
Gerda Dendooven
Uitgeverij Lannoo
Toevoegen aan iWish
Email Print

Samenvatting

Bijzondere illustraties van hoog karaat De haas, het paard, het everzwijn, de hinde rennen wat ze kunnen. De schaduw van de haas, de schaduw van het paard, de schaduw van de hinde, de schaduw van het everzwijn rennen mee. Ze rennen over de vlakte, ze rennen door het zand, ze rennen door het gras. Ze rennen langs een heuvel. De haas, het paard, het everzwijn, de hinde zwenken langs de heuvel. Ze gaan hard, ze gaan snel, ze gaan vlug.

Elvis Peeters

www.elvispeeters.be

Biografie

Elvis Peeters - pseudoniem van Jos Verlooy -(°1957, Grimbergen) In 1992 publiceerde Elvis Peeters zijn eerste verhalenbundel. Sindsdien schreef hij samen met Nicole Van Bael romans, theaterstukken, hoorspelen, kinderboeken... 

Zijn laatste roman Dinsdag werd genomineerd voor de AKO-literatuurprijs en de Libris-literatuurprijs. Toen Elvis voor zijn eigen zoon voorlas, begon hij ook kinderverhalen te schrijven. Voor 'Meneer Papier en zijn meisje' ontving hij in 2009 een Zilveren Griffel.

Gerda Dendooven

Biografie

Gerda Dendooven kan, in binnen- en buitenland, op veel lof rekenen. Ze won heel wat prijzen, onder meer al tweemaal een Boekenpauw en de Cultuurprijs 2004 voor Mijn mama. Ze is ook de eerste Kinderconsul.

Lees een fragment

Prijs:

  • € 19.99
Leefijd: 
6+
Leeftijdsgroep: 

Releasedatum 01/10/2013

36 pagina's

ISBN 978-94-0140-962-9

NUR 274