Zoek op leeftijd

Zoek op boekenbeest

Het rarebeestencarnaval

Siska Goeminne
Sebastiaan Van Doninck
Uitgeverij Lannoo
Toevoegen aan iWish
Email Print

Samenvatting

Guga Baùl kruipt in de huid van maar liefst 13 rare beesten. Het rarebeestencarnaval is een heerlijke optocht vol doldwaze, wonderlijke, stapelgekke dieren. Het orkest van deFilharmonie speelt de bekende muziek Carnaval des animaux van Camille Saint-Saëns. Wij zijn de zotte vogeltjes. Wij tweeten erop los. Wij lijken wel die van Sneeuwwitje, vrolijk fluitend in het bos. Wij hebben zó veel te vertellen, Wij vinden over álles iets. Wij hebben zó veel meninkjes Wij twitteren en zeggen niets. Wij zijn cool en leuk en tof. Wij zijn plezant en altijd blij. Je zal ons zeker volop 'liken', zo fantastisch hip zijn wij.

Siska Goeminne

www.siskagoeminne.be

Biografie

Siska Goeminne (1968) studeerde Germaanse talen en kunst- en cultuurbeleid. Ze werkte een tijd op de afdeling Nederlandse taalbeheersing aan de K.U.Leuven en als redacteur bij een uitgeverij, maar is nu fulltime jeugdauteur. Verschillende van haar boeken werden genomineerd voor de Boekenleeuw en voor de Gouden Uil Jeugdliteratuurprijs.
www.siskagoeminne.be

Sebastiaan Van Doninck

Biografie

Sebastiaan Van Doninck (°1979, Herentals, opleiding Sint-Lucas  Antwerpen) Hij maakte onder meer illustraties voor Het Woei (2003, De Eenhoorn) en Kriebeldieren (2008, Davidsfonds/ Infodok) waarvoor hij telkens een Vlag en Wimpel ontving en Frankenstein (2011, Lannoo) in samenwerking met Pieter Embrechts. 

Zijn exuberante stijl vol dynamiek en felle kleuren spreekt zowel volwassenen als kinderen aan. Naast het werk voor prentenboeken, maakt hij ook illustraties voor Knack Weekend, non-fictieboeken, poëziebundels, kindertijdschriften van tekeningen en organiseert hij tentoonstellingen. 

Lees een fragment

Prijs:

  • € 19.99
Leefijd: 
5+
Leeftijdsgroep: 

Releasedatum 01/10/2013

36 pagina's

ISBN 978-94-0141-217-9

NUR 275