Zoek op leeftijd

Zoek op boekenbeest

Meneer Stink

David Walliams
Quentin Blake
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
Toevoegen aan iWish
Email Print

Samenvatting

Chloe is heel erg eenzaam. Dan ontmoet ze meneer Stink. Hij is de enige die aardig is tegen haar, ook al stinkt hij een beetje. Meneer Stink heeft een plaats nodig om te wonen en daarom verstopt Chloe hem in het tuinhuis. Chloe heeft dus nu een geheim. En van het ene geheim komt het andere. Het worden hilarische toestanden met meneer Stink in het tuinhuis. En of Chloe's moeder, die midden in een verkiezingscampagne zit, daar nu zo blij mee is ...

Luchtig verteld met veel humor en veel grappige illustraties. Een aanrader voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit boek is ongetwijfeld voor veel kinderen dé opstap naar zelf boeken lezen.

David Walliams

Biografie

David Edward Walliams, officieel Williams, (Banstead, 20 augustus 1971) is een Engels acteur en kinderboekenschrijver, meest bekend voor zijn rollen in de televisieserie Little Britain.Hij groeide op in Banstead, in het graafschap Surrey, als kind van Peter en Kathleen Williams en heeft een oudere zus. Hij liep school op de Reigate Grammar School en was lid van het Nationale Jeugdtheater van Engeland. Williams is zijn echte naam, die hij omwille van acteursverdragen liet veranderen in 'Walliams'.
Walliams heeft sinds eind 2009 een relatie met het Nederlands/Britse model Lara Stone. Op 20 januari 2010 werd bekend dat zij verloofd waren. Op 16 mei 2010 zijn ze getrouwd in Londen. Hun eerste kind, een zoon, werd geboren op 5 mei 2013.[1]

Quentin Blake

www.quentinblake.com

Biografie

Sir Quentin Saxby Blake is een Engelse cartoonist, illustrator en auteur. Hij debuteerde in 1968 en is voornamelijk bekend van zijn tekeningen in de kinderboeken van Roald Dahl, waaronder De GVR en de De heksen. Het eerste kinderboek van Dahl dat Blake illustreerde was De reuzenkrokodil. Andere boeken die Dahl al eerder had geschreven (zoals Sjakie en de Chocoladefabriek) zijn in latere uitgaven door Blake opnieuw van tekeningen voorzien. Alles bij elkaar illustreerde hij meer dan 300 jeugdboeken, waaronder het debuutboek van David Walliams, The boy in the dress. Daarnaast heeft hij ook zelf meer dan 30 boeken geschreven.

Blake werd benoemd tot Commandeur in de Orde van het Britse Rijk. Daarnaast is hij patroon van een aantal plaatselijke verenigingen, zoals de Blake Society, het Downing College en de Campaign for Drawing.

Prijs:

  • € 17.95
Leefijd: 
7-9
Leeftijdsgroep: 

Releasedatum 30/10/2012

ISBN 978-90-4481-845-1

NUR 283