Zoek op leeftijd

Zoek op boekenbeest

Kai & Kira 1: Kai wil een pony ; Kira wil een pony

Netty Van Kaathoven
Ina Hallemans
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
Toevoegen aan iWish
Email Print

Samenvatting

Kai ziet elke dag pony Pluis staan in het weiland naast zijn nieuwe huis. Wat zou hij graag ponyrijden! Als hij het stiekem, zonder zadel en hoofdstel probeert, landt hij al snel met een koprol in de paardenmest. Gelukkig begrijpt ponybaas Lisette zijn verlangen en hij mag proberen om met Pluis naar ponyles te gaan. Maar daar ontpopt Pluis zich tot een ware furie. Kan Kai daar ooit op gaan rijden?
De beste vriendin van Kira heeft leren ponyrijden toen Kira in het ziekenhuis lag. Wat zou Kira dat ook graag willen! Maar vinden de dokters haar al sterk genoeg? En waar vindt ze zo snel een pony?
Als haar ouders besluiten dat ze een eigen pony krijgt, slaat bij Kira de twijfel toe. Welke moet ze kiezen? Zal ze wel kunnen rijden en zullen de andere meisjes niet jaloers zijn?

Dit is de start van een aantrekkelijke ponyserie voor meisjes én jongens van 6 tot 9 jaar. Met veel leuke kleurenillustraties en foto's. Dit eerste deel is een omkeerboek. Aan de ene kant lees je het verhaal over Kai, keer je het boek om dan vind je het verhaal over Kira.

Netty van Kaathoven

Ina Hallemans

www.manenwoud.be

Biografie

Ina Hallemans is sinds 1986 grafisch ontwerper-illustrator. Ze illustreert diverse uitgaven voor kinderen: zowel fictie als non-fictie, speel- en knutselboeken en leesboeken. Ze is gespecialiseerd in natuurillustraties.

Prijs:

  • € 14.95
Leefijd: 
7-9
Leeftijdsgroep: 

Releasedatum 21/05/2013

ISBN 978-90-4481-666-2

NUR 282